Bistarčani saglasni SDP sa planom 10 je rješenje za BiH

U organizaciji OO SDP BiH Lukavac danas je održan promotivni skup u Bistarcu Donjem. Na skupu su predstavljeni kandidati na listama SDP BiH za Parlament BiH, Parlament FBiH te kandidati za Skupštinu TK. Skupu su se obratili kandidati SDP BiH sa Općine Lukavac, a uvodnu rijeć dao je predsjednik osnovne organizacije SDP Bistarac Donji drug Božo Tomić.

Glavni problem sa kojima se susreće bosanskohercegovačko društvo je odlazaka mladih i nezaposlenost. Političke strukture koje su sada na vlasti su doveli do situacije da su bosanskohercegovačka mjesta prazna, preduzeća opustošena, a svemu tome mogu posjedočiti i građani MZ Bistarac Donji, s toga kroz razgovor kanidata sa građanima dobili smo potvrdu da je  Plan 10 riješenje koje je Bosni i Hercegovin potrebno u ovom trenutku.

Ideja Socijaldemokratske Partije Bosne i Hercegovine je da Bosna i Hercegovina bude zemlja za sve nas. Kako bi se ova ideja ostvarila, eminentni stručnjaci iz razni oblasti su napravili Plan 10. Ovaj dokument je plan i program SDP BiH. Uspješnom realizacijom Plana 10 Bosna i Hercegovina će krenuti ka napretku i prosperitetu. U okviru Plana 10 nalazi se deset politika koje će SDP BiH sprovesti nakon pobjede na izborima 7. oktobra 2018. godine. Sve ove poruke uz svoju ličnu prezentaciju su mogli da čuju prisutni na skupu.

Zbog održavanje sjednice OV Lukavac skupu nije prisustvovao predsjednik OO SDP BiH Lukavac Edin Delić.

Služba za odnose s javnošću
OO SDP BiH Lukavac

x

Check Also

Saopštenje OO SDP BiH Lukavac

  Nakon saopštenja koje se ovih dana moglo pročitati na društvenim mrežama, ...