Tabačani dali punu podršku SDP-u

Općinska organizacija SDP BiH Lukavac u sklopu predizborne kampanje i promocije Plana 10, danas 11.09.2018. godine, je održan promotivni skup u MZ Tabaci..

Prisutnima na skupu su se obratili kandidati na listama SDP BiH sa područja Općine Lukavac, načelnik Općine Lukavac i predsjednik OO SDP BiH Lukavac, Edin Delić i predsjednik osnovne organizacije SDP Tabaci, Eldar Gazibegović.

SDP BiH svojim Planom 10, želi da povuće poteze koji će drastično promijeniti bosanskohercegovačko društvo koje se nalazi u krizi u svim segmentima društva. Izlaganjem, kandidati, su prezentovali sebe i ono za šta će se oni zalagati ulaskom u parlamente i skupštinu.

Predsjednik OO SDP BiH Lukavac Edin Delić je istakako kako se naše društvo nalazi pred važnim historijskim ispitom kojeg će građani Bosne i Hercegovine polagati 7. oktobra. Svi govornici na ovom skupu su istakli kako SDP BiH neće ponoviti grešku iz prošlosti te da koalicije sa strankama desnice se neće ponoviti, a glavni fokus u njihovo radu će biti poboljšanje stanja običnog bosanskohercegovačkog radnika kako bi Bosna i Hercegovina bila ZEMLJA ZA SVE NAS.

 

Služba za odnose s javnoću
OO SDP BiH Lukavac

x

Check Also

Saopštenje OO SDP BiH Lukavac

  Nakon saopštenja koje se ovih dana moglo pročitati na društvenim mrežama, ...